MENU GENER 2015

TÀNDEM
m e n j a d o r s
logo
Menús curs 2014-15
 Gener 2015
Amb suggeriments
 per al sopar
Supervisats per:
Berta Llopis
( Nutricionista)
DILLUNS
DIMARTS
DIMECRES
DIJOUS
DIVENDRES
5
FESTIU
6
FESTIU
7
FESTIU
8
Macarrons a la bolonyesa
Pollastre arrebossat amb amanida
IOGURT
Mongeta tendra amb patata;  peix blanc amb pèsols; Fruita
9
Crema de verdures
Hamburguesa (vedella) a la planxa amb patates fregides
FRUITA
Sopa de peix amb arròs;  rodó de gall d'indi amb xampinyons; Iogurt
12
Sopa d’au amb fideus
Gall d'indi al forn amb tomàquet ceba i carbassó
FRUITA
Pèsols saltejats amb pernil; Peix blau a la planxa amb patata al caliu; Fruita
13
Arròs amb pollastre
Croquetes de pernil amb enciam i tomàquet
FRUITA
Fideus a la cassola, peix blanc al vapor amb enciam i pastanaga; Fruita
14
Puré de verdures
Truita de patates amb enciam
FRUITA
Sopa d’arròs; pollastre al forn amb pebrots escalivats; Fruita
15
Cigrons estofats amb xoriç
Salsitxes a la planxa amb enciam
FRUITA
Sopa de pistons; bistec a la planxa amb pebrot escalivat; Fruita
16
Sopa d'arròs
Platija al forn amb salsa de tomàquet
IOGURT
Crema de pastanaga, llom a la planxa amb arròs amb tomàquet; Fruita
19
Espaguetis amb xampinyons
Truita de carbassó i patata amb enciam i olives
FRUITA
Sopa a la juliana; peix blau al papillote amb llit de verdures; Fruita
20
Mongeta tendre amb patata
Pollastre amb patates i tomàquet al forn
FRUITA
Arròs amb verdures; peix blanc a la romana i enciam; Iogurt
21
Sopa amb pistons
Fricandó a la jardinera
IOGURT
Espinacs amb beixamel; pollastre a la planxa amb flam d'arròs; Fruita
22
Arròs a la cubana
Bacallà a la romana amb amanida
IOGURT
Torrada amb escalivada; hamburguesa (vedella) a la planxa amb amanida; Fruita
23
Llenties estofades
Llom a la planxa amb salsa roquefort i verdures
FRUITA
Crema de pastanaga; peix blanc al forn amb llit de ceba i pastanaga; Fruita
26
Arròs amb tomàquet
Truita de pernil amb enciam i pastanaga
FRUITA
Sopa de fideus; pit de pollastre arrebossat amb enciam; Iogurt
27
Crema de carbassó
Mandonguilles (vedella) amb pèsols i pastanaga
IOGURT
Llibret d’albergínia amb formatge; Pit de pollastre a la planxa amb amanida; Fruita
28
Sopa de fideus
Rodó de gall d'indi amb xampinyons
FRUITA
Crema de porro; peix blanc a la planxa amb patata al caliu; Fruita
29
Paella de peix
Pit de pollastre a la planxa amb tomàquet provençal
FRUITA
Sopa juliana; filet de vedella a la planxa amb carxofes arrebossades; Fruita
30
Macarrons a la bolonyesa
Figures de lluç amb enciam
FRUITA
Amanida variada; Pizza cassolana; Fruita
C/. Rafael Llopart s/n. 08870 Sitges (Barcelona) - R.G.S. 26/08431/B - 10/XII/2004 - Telf.: 637 522 897 – www.tandemmenjadors.org


Comentarios

Entradas populares de este blog

AMPA INFORMA