AMPA INFORMA

PROPOSTA ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2016-2017

Activitats de migdia

Horari : 1er torn: De 12,30h a 13,30h./ 2on torn: De 13,30h a 14,30h

DILLUNS I DIMARTS: ANGLÈS: Es planteja l'ensenyament-aprenentatge de la llengua anglesa sobretot des d'una vessant oral i lúdica. 

DIMECRES: HIP-HOP/FUNKY:  Aquestes danses que van néixer al carrer en els 70, inclouen molts tipus de disciplines i estils. 

DIJOUS: ROBÒTICA  :  Els infants crearan un robot increïble i explorarà com està dissenyat,i aprendran les  bases del seu funcionament. 

DIVENDRES: ESCACS: Els escacs són joc, esport i  ciència. A més, fomenten la imaginació, creativitat, responsabilitat, presa de decisions. 

Activitats de tarda.

Horari de 16’30h a 17’45h (de 16’30 a 16’45 berenar i de 16’45 a 17’45 activitat)

DILLUNS: CREA RECICLANT!: Activitats plàstiques diverses on treballem amb diferents materials  reciclats a més a més dels de sempre.

DIMECRES: DANSA CREATIVA: La dansa creativa és una expressió artística que es basa en el moviment natural i espontani del cos.

DIJOUS: MULTIESPORTS: Una activitat on els infants podran aprendre diferents esports, com handbol, futbol sala, bàsquet,rugby,tenis,hanbol,etc..

DIVENDRES: TAEKWON-DO: El taekwondo desenvolupa al màxim totes les capacitats pròpies del cos: força, elasticitat, integració i resistència.

*LES ACTIVITATS D' ESCACS I CREA RECICLANT ESTAN PENDENTS DE FORMAR GRUP I PODER-LES TIRAR ENDAVANT.

Per qualsevol dubte : via mail a zonadejoc@hotmail.com o per telèfon: 617-98-10-53.

Comentarios

Entradas populares de este blog